КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
ИНВЕСТ БАНКА АД
Основни податоци за банки
Вторник, 08 Јули 2008  ИНВЕСТБАНКА АД СКОПЈЕ


   Инвестбанка А.Д. Скопје се стреми да им излезе вo пресрет на вашите банкарски потреби во сите домени на живеењето и работењето. Постојано ги развиваме нашите производи и услуги за да ги задоволиме вашите потреби. Ве покануваме да работите со тим посветен и професионален во работата чија цел е да ги остварите вашите планови.

     Наше обележје е независност, фокусирање на комитентот, специјалистичка експертиза и силна традиција на опслужување, поддржано од довербата на нашите клиенти.

     Инвестбанка врши депозитни, кредитни и други банкарски услуги во земјата. Со своето долгогодишно искуство нашите клиенти ги опслужуваме со:
     • примање на сите видови парични депозити;
     • кредитирање;
     • девизни, девизно валутни и менувачки работи;
     • издавање хартии од вредност и парични картички;
     • чување средства и хартии од вредност и управување со нив;
     • купување и продавање хартии од вредност;
     • издавање гаранции, акредитиви;
     • активности во платниот промет во земјата и странство;
     • кредитни работи со странство (кредитни линии);
     • ИФАД (Меѓународен фонд за развој на земјоделието).

(Преземено од сајтот на ИНВЕСТ БАНКА)

 ИНВЕСТ БАНКА АД
Македонија 9-11 
Скопје, Р. Македонија
 тел: + 389 (0)2 3200 500
факс: + 389 (0)2 3200 515
 

SWIFT:INSBMK22


Email : Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
web : http://www.investbanka.com.mk

 
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер