КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
НЛБ Тутунска банка добитник на наградата банка на годината во Македонија
Четврток, 04 Декември 2008
НЛБ Тутунска банка е годинашниот добитник на престижната награда „Банка на годината за 2008 во Македонија“, што ја доделува меѓународното списание за банкарство The Banker.

За титулата се натпреваруваа 740 банки од 150 земји од светот.

НЛБ Тутунска банка е добитник на наградата за најдобра банка во Македонија по четврти пат.
 
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер