КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
Алфа банка депозити со највисока каматна стапка
Денарски депозити
Четврток, 11 Декември 2008
Искористете о промотивниот период до 31.12.2008 (Минимален износ за орочување 30,000 мкд / 500 еур

Месец Еур  МКД 
 на 1 месец4,00% 6,50% 
 на 2,3,4 месеци5,00%7,50% 
 на 5,6,7 месеци5,25% 8,50% 
 на 8,9,10 месеци5,50%9,00% 
 на 11 и 12 месеци6,00%11,00% 


тел. 02 32 31 000
www.alphabank.com.mk

 


 
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер