КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
VIP разговори со три Вип пријатели во припејд за 0 денари
Телефонија
Понеделник, 15 Декември 2008
Вип оператор го започнува празнувањето и од денес им нуди нови поволности на своите припејд корисници. Во текот на празниците, почнувајќи од 13 декември оваа година до 31 јануари 2009, Вип им нуди можност на сите нови и постојни корисници да изберат три пријатели со кои ќе зборуваат за 0 денари по минута.

Промоцијата важи за сите нови и постојни припејд корисници, кои веќе ја имаат можноста да зборуваат за 1 денар по минута во рамки на Вип мрежата. Промоцијата за Вип пријатели на припејд корисниците им овозможува да изберат три броја од мрежата на Вип, или соодветно два броја во мрежата на Вип и еден број од фиксната телефонија, и да зборуваат по цена од 0 денари по минута (без трошок за воспоставување на повик).

Aктивацијата на услугата е бесплатна, не се плаќаат дополнителни трошоци, а припејд корисниците можат да ги изберата своите Вип пријатели со следење на автоматското мени на телефонскиот број 1771.

Повеќе информации корисниците можат да добијат на телефонскиот број 0771234, во продажните места на Вип, како и на веб страницата www.vip.mk
 
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер