КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
ТТК банка ја прошири мрежата на банкомати
Среда, 17 Декември 2008

ТТК Банка ја прошири својата мрежа во земјава поставувајќи нови 10 банкомати. 

Два нови банкомата се веќе поставени во Тетово и Куманово, а до крајот на годината ќе инсталира во Скопје, Кавадарци, Кочани, Виница, Радовиш, Струмица, Прилеп и Струга, со што бројката на сопствени банкомати се заокружува на 18 банкомати.

Инсталираните банкомати ги нудат сите потребни стандардни услуги. Во банкоматите можат да се користат сите домашни картички на ТТК Банка, како и домашни картички од други банки со кои банката има склучено Мултилатерален Договор.


 
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер