КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
ИК БАНКА
Основни податоци за банки
Вторник, 29 Април 2008
Нашата мисија / нашата желба2

Ние сакаме да им помогнеме на клиентите да создадат вредности. На овој начин сакаме да дадеме свој придонес кон изградбата на добра и стабилна иднина.

Работиме низ целата Република и ќе бидеме присутни чекор по чекор во сите главни места на Македонија.


 Превземено од сајтот на ИК Банка

 ИК Банка АД
  Бул. “Партизански Одреди“ бр.3, блок 11
 1000 Скопје
 Поштенски факс 421

 

Телефон:      +389 2 32 40 800

 SWIFT :  
web : http://www.ikbanka.com.mk

 
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер