Анкети

Кој би бил најверојатен и најсилен ефект од светската криза за Македонија
 
КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
СПОРЕДБЕНА АНАЛИЗА НА СТАНБЕНИ КРЕДИТИ
title Filter     Прикажи # 
# Наслов на текстот Посети
1 ИЗНОС НА КРЕДИТ 1811
2 КРИТЕРИУМ ЗА КРЕДИТ 2642
3 РОК НА ОТПЛАТА 1541
4 НОМИНАЛНИ КАМАТНИ СТАПКИ (ЗА ДЕВИЗНА КЛАУЗУЛА ЕУР) 2729
5 ПРОВИЗИИ И ТРОШОЦИ 3415
6 ОБЕЗБЕДУВАЊЕ 2800
 
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер