КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
Бизнис Вести од Македонија
Дефицит од 2,2 милијарди долари за првите девет месеци од 2008
Петок, 07 Ноември 2008
 Обемот на стоковната размена на Република Македонија во периодот јануари-септември 2008 година е за 43,4 отсто повисок
Повеќе...
 
Влошен кредитниот рејтинг на Македонија
Четврток, 06 Ноември 2008
Меѓународната рејтинг агенцијата Фич го спушти изгледот на кредитниот рејтинг на Македонија од позитивен во стабилен
Повеќе...
 
УНИ Банка - најдобра мала банка во Македонија за 2008 година
Среда, 29 Октомври 2008
УНИ Банка е добитник на овогодинашното признание за најдобра мала банка во
Повеќе...
 
„Вардар осигурување“ - најдобро осигурително друштво во Македонија
Понеделник, 27 Октомври 2008
Finance Central Europe го прогласи Акционерското друштво за осигурување
Повеќе...
 
Странските директни инвестиции во 2007 година помали во однос на 2006
Петок, 24 Октомври 2008
Странските директни инвестиции во 2007 година изнесувале
Повеќе...
 
ММФ: Стопански раст од 5,5% во Македонија во 2008-та
Среда, 22 Октомври 2008
Според експертите на Меѓународниот монетарен фонд, Македонија оваа година
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер