КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
Бизнис Вести од Македонија
Нов бизнис кредит од Прокредит банка
Среда, 24 Септември 2008
Кредитот е наменет за сите претприемачи – правни и физички лица, кои се занимаваат со некој занает или
Повеќе...
 
УНИ Банка со онлајн трговија за домашните трговци
Вторник, 23 Септември 2008
УНИ Банка од почетокот на годинава ја направи достапна за трговците од земјава трговијата преку интернет. Плаќањата може да се вршат со меѓународни картички од брендот МастерКард и сите домашни брендови.
Повеќе...
 
Дуферко нема да ја гради Енергетика
Вторник, 23 Септември 2008
ЕЛЕМ вчера објавија втор меѓународен оглас за избор на потенцијален инвеститор со кои планира заеднички да вложува
Повеќе...
 
Вработеноста расте повеќе отколку што опаѓа невработеноста
Вторник, 23 Септември 2008
Бројот на лицата без работа продолжува да паѓа, но стапката на нови вработувања и понатаму драстично расте.
Повеќе...
 
Македонија 85-та според економската слобода
Вторник, 23 Септември 2008
Вкупната оценка за Македонија е 6,41 на скалата од еден до десет и се однесува на
Повеќе...
 
Во Октомври струјата поскапува
Вторник, 23 Септември 2008
Октомвриските сметки за електрична енергија ќе бидат повисоки за најмалку 10,5 отсто ако
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер