КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
Бизнис Вести од Македонија
Австриската Стеиермаркиш Банка & Спаркассен АГ доби дозвола да ја преземе Инвестбанка АД Скопје
Вторник, 12 Август 2008
Понудата за откуп на акции се однесува на сите 254.362 обични акции со право на глас на Инвестбанка АД Скопје...
Повеќе...
 
Европските фондови остануваат нечепнати - Во Македонија слабо се трошат европски пари
Понеделник, 11 Август 2008

Македонија слабо ги експлоатира европските пари. Целните групи на кои им се наменети средствата од европските фондови, или не знаат за нив или не знаат како да ги искористат.


Повеќе...
 
Македонија на последно место за инвестирање
Четврток, 07 Август 2008
За инвестирање во Македонија, Молдавија и Црна Гора интерес пројавиле 10 отсто од инвеститорите во источна Европа, додека за ...
Повеќе...
 
1000 денари од минатата година сега вредат 667 денари
Вторник, 29 Јули 2008

Банкнотата од 1.000 денари ја нема вредноста од пред две години....


Повеќе...
 
Каде сурфаме ?
Петок, 25 Јули 2008
Според статистиката на Alexa.com, македонските интернет корисници најмногу ја посетуваат страната на ...
Повеќе...
 
Прокредит банка : 5,5% каматна стапка за орочени девизни штедни влогови
Понеделник, 21 Јули 2008
ПроКредит Банка ја прославува петтата година од својата работа ...
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер