КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
Извештај од берза - 4 Јуни
Среда, 04 Јуни 2008
Истргувани се 10.633 акции преку 131 трансакции и обврзници во номинална вредност од ...
Повеќе...
 
Извештај од берза - 2 Јуни
Вторник, 03 Јуни 2008
На денешниот ден на тргување на Македонската берза АД Скопје вкупно се тргуваше со 22 акции...
Повеќе...
 
Извештај од берза - 28 Мај
Среда, 28 Мај 2008

Вкупно се тргуваше со 33 акции и обврзницата за девизни влогови. Истргувани се 10.790 акции преку 124 трансакции и обврзници во номинална вредност од 9.373 евра преку 3 трансакции.


Повеќе...
 
Помали провизии на Берзата
Среда, 21 Мај 2008

Македонската берза и Централниот депозитар ги намалија провизиите што им ги наплаќаат на тие што тргуваат со хартии од вредност.


Повеќе...
 
Странски физички лица излегуваат - други влегуваат
Четврток, 17 Април 2008

Странските инвеститори незначително го намалиле учеството на пазарот на капиталот минатиот месец. Моментот на политичките влијанија и отворените прашања се присутни кај странците, но пред се од Берзата излегуваат странските физички лица. Тоа значи, пишува денешен Бизнис, дека се плаќа цената на политичките случувања кои се актуелни и кои се одразуваат врз одлуките на инвеститорите, согледувајќи го факторот на ризикот.


Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер