Анкети

Кој би бил најверојатен и најсилен ефект од светската криза за Македонија
 
КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
Технологии
Интернет Бизнис Модел
Технологии
Вторник, 19 Август 2008
Во услови на целосна глобализација, во развиениот свет Интернетот е речиси неопходна и неизоставна алатка во секојдневниот живот и деловно работење. Истовремено, општ е впечаткот дека во нашата држава состојбата е
Повеќе...
 
Кој ќе биде следниот чекор на T-Home ?
Технологии
Понеделник, 23 Јуни 2008
После долготрајните најави и очекувања, во краток период од само неколку месеци се појавија два нови оператори во фиксната телефонија. Иако со два различни концепти, ОН ТЕЛ како корисник на преносниот систем на T-Home, а Космофон со користење на напредната мобилна технологија, сепак пакетите кои ги понудија на прв поглед се многу слични...
Повеќе...
 


Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер