КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
Интервјуа
Интервју со д-р Сашо Арсов, Професор на Економскиот факултет Скопје
Среда, 05 Ноември 2008

За светската финансиска криза, причините, последиците, стручната мисла, очекувањата, прелевањето на кризата во Р. Македонија, како и развојот на берзанското тргување кај нас во изминатите години


 

Повеќе...
 


Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер