КУРСНА ЛИСТА- НБРМ
29 Декември 2008 -ПОНЕДЕЛНИК
Вал. Куп. Сред. Прод.
EUR

61.1058

61.412961.7200
CHF 40.456740.660040.8633
GBP 63.924964.246264.5674
USD 43.420643.638843.8570
Кој би бил најверојатен и најсилен ефект од светската криза за Македонија

Кој би бил најверојатен и најсилен ефект од светската криза за Македонија
Намалување на бројот на работни места
113  30.5%
Затворање на компании
90  24.3%
Намалување на растот на БДП
81  21.8%
Зголемување на трговскиот дефицит
42  11.3%
Проблеми во банкарскиот сектор
30  8.1%
Друго (Ве очекуваме на форумот со ваши мислења)
15  4%

Број на гласачи  :  371
Прв глас  :  Четврток, 04 Декември 2008
Последен глас  :  Среда, 22 Ноември 2017
Регионални индекси 26.12.2008
 
MBI10

2.062,87 

-1,03

MBID

2.193,08 

+0,19
Crobex

1.758,57

0,00
Sasx-10

1.204,10 

+1,07
Birs

1.000,22

+0,63
Nex20

8.828,64 

+0,84 

Moste

390,32 

+0,21
Belex15

538,42

+2,04
SBI20

3.566,12

0,00
 
Банер
Банер